OP ZOEK NAAR EEN TALENT? 

 

Frissrtalent neemt de werving en selectieprocedure van je over zodat je tijd hebt om je focus te houden op je core business.

Wij werven onze talenten voornamelijk in Spanje en Portugal. Ter plaatse werven en selecteren onze recruiters de juiste talenten voor de job.

 

Hoe gaan wij te werk?

 

Vacature

Na een online kennismaking zet je de vacature bij ons uit. We inventariseren informatie over je bedrijf, de cultuur, het functieprofiel en andere specifieke wensen. Vervolgens maken we een vacaturetekst.

Wij zoeken het juiste talent

We checken onze talentenpool of we al het juiste talent voor jouw bedrijf in beeld hebben. Dan plaatsen we de vacature op frissr.talent en zorgen dat deze op verschillende online platforms vindbaar is. Daarmee gaan onze recruiters in Spanje en Portugal aan de slag. 

Selectie talenten

We maken een selectie van de meest geschikte talenten en vragen hen een filmpje van zichzelf te maken die we jou vervolgens laten zien. Als er interesse is, plannen we samen met jou online een gesprek in met het talent. 

Yes!

Hebben we het juiste talent gevonden? We bespreken het aanbod met het talent. Zegt de talent Yes! dan zoeken we samen naar huisvesting en maken wij het talent wegwijs in Nederland. 

Evaluatie

 

 

 

Klantenservice

Telefoon
0180-221500

Adresgegevens

Groningseweg 9
2994 LC Barendrecht

Contact